A Szőregért Alapítvány és a Szőregi Háziorvosi Rendelő szervezésében idén 14. alkalommal került megrendezésre az egészségügyi szűrőnap. Hatalmas öröm számunkra, hogy a pandémia miatt tavaly elmaradt alkalom után november közepén lehetőségünk volt újra olyan területeken szűrővizsgálatokat szervezni, amelyek esetében kiemelten fontos a rendszeres ellenőrzés.

A rendelőben és a kihelyezett vizsgálóban összesen 261 találkozás történt, amelyből 44 urológiai vizsgálat, 43 nőgyógyászati szűrés, 68 bőrgyógyászati vizsgálat, 39-39 vércukorszint és vérnyomás ellenőrzés, és 28 csontsűrűség mérés volt. A visszatérő résztvevők mellett idén is voltak új jelentkezők szép számmal, amely jól jelzi, hogy közösségünk egyre egészségtudatosabb!

Köszönetet szeretnénk mondani a szakorvosoknak, háziorvosoknak (Dr. Patocskai Anna, Dr. Szántó Gergely), a rendelő dolgozóinak (Balla Irén, Dobrai Balogh Mária, Sebők Éva) és minden segítőnek, akik lehetővé tették az Egészségnap létrejöttét és a vizsgálatok gördülékeny lebonyolítását. Örülünk, hogy minden résztvevő betartotta a járványügyi szabályokat.

A szűrőnap nem jöhetett volna létre a személyi jövedelemadó 1% felajánlások és adományok nélkül. Köszönjük mindenkinek a támogatást! Jövőre is szeretnénk megszervezni a már hagyománnyá vált eseményt, így továbbra is köszönettel várjuk felajánlásaikat:

Adószám: 19085768-1-06

Számlaszám: 57400011-10105515 (Takarékbank)

Kategória: Hírek

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük